Salg af varmepumpe til private og erhverv

Bredt udvalg af pumper i høj kvalitet

​Leder du efter en forhandler, som tilbyder salg af varmepumpe? Så er jeg den rette til at hjælpe dig med både levering og montering.

Hos Lystrupvej Varmepumper kan du vælge imellem et bredt udvalg af varmepumper i høj kvalitet. Jeg tilbyder både salg, service og montering af varmepumper, og mit speciale er luft til luft-varmepumper.

Du kan altid regne med personlig vejledning samt hurtig levering og installation. Jeg servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Gørløse, Frederikssund og Hillerød samt på det øvrige Sjælland.

Velegnet pumpe til opvarmning og nedkøling

​Jeg har specialiseret mig i enhver form for salg af varmepumpe samt i den efterfølgende montering af varmepumpe. Derfor har jeg sammensat et meget alsidigt udvalg af især luft til luft-varmepumper.

Udvalget består af en række forskellige mærker og modeller, som er fra de førende producenter. Dermed kan du være sikker på en høj kvalitet og driftssikkerhed. Samtidig har du sikkerhed for, at der er nem adgang til reservedele, hvis der opstår slitage eller skader på pumpen.

​En luft til luft-varmepumpe er velegnet til opvarmning og nedkøling af især tilbygninger og fritidshuse, men den kan også anvendes som supplement til en anden varmekilde i større huse. Dog kan denne type varmepumpe ikke opvarme brugsvand. Du skal i så fald vælge en luft til vand-varmepumpe. Alternativt kan du vælge en pumpe, som udelukkende er beregnet til opvarmning af brugsvand.

Få mere at vide om mit salg af varmepumpe

​Du er velkommen til at få flere oplysninger om mit salg af varmepumpe samt om mine priser. Jeg kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan jeg råde og vejlede om mærke, model og placering. Herefter kan jeg beregne et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe, og jeg kan også give en god pris på service på varmepumpe.

​Jeg står klar til at hjælpe

​Fortæl mig om dine ønsker og jeg vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Kontakt mig på e-mail lystrupvej@mail.dk eller ring til mig på
24 66 40 74 for at høre nærmere.

Kontakt mig for et
​godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Lystrupvej Varmepumper

Lystrupvej 29

3330 Gørløse

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 24 66 40 74

E-mail: lystrupvej@mail.dk

CVR: 27111068

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.