Luft til luft-varmepumpe i enhver størrelse

Personlig vejledning og hurtig levering

​Ønsker du at få en luft til luft-varmepumpe? Så lad mig levere og montere den for dig. Hos Lystrupvej Varmepumper finder du et bredt udvalg af varmepumper i alle størrelser og prisklasser.

Jeg tilbyder levering, service og montering af varmepumper. Du kan se frem til personlig vejledning samt hurtig levering og montering i bedste kvalitet. Jeg servicerer alle typer kunder i blandt andet Gørløse, Hillerød og Frederikssund samt det øvrige Sjælland.

Jeg har fokus på kvalitet og driftssikkerhed

​Jeg har specialiseret mig i luft til luft-varmepumper, og jeg har sammensat et bredt udvalg af mærker og modeller, som jeg anbefaler mine kunder. Alle varmepumperne er fra førende producenter. Det er din sikkerhed for kvalitet og driftssikkerhed. Dertil kommer, at der er nem adgang til reservedele, hvis der opstår slitage eller skader på pumpen.

En luft til luft-varmepumpe er velegnet til opvarmning og nedkøling af:

  • Dit hus
  • Et udhus
  • En garage
  • En lejlighed
  • Et værksted
  • Et sommerhus
  • Eller som supplement i et hus.

Der er også mulighed for at få en multisplit løsning med flere inde dele tilkoblet samme ude del. Kontakt mig for nærmere info.

Luft til luft-varmepumpen er som nævnt også egnet som supplement til en anden varmekilde i huset, men den kan ikke opvarme brugsvand. Der er andre muligheder i forbindelse med montering af varmepumpe, hvis du ønsker opvarmning af brugsvand. Du kan for eksempel vælge en luft til vand-varmepumpe, eller du kan supplere med en pumpe, som udelukkende opvarmer brugsvand.

Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?

​Mine priser for en luft til luft-varmepumpe afhænger blandt andet af producent, model og dimensionering. En Mitsubishi Hero LN 25 koster for eksempel ca 17.748 kr., og en Noxa (3,5 KW) koster 9.000 kr. (monteret med basis pakke) Det er uden el-arbejde med videre. Du kan også vælge en abonnementsordning via Varmeo, hvor du betaler ca 450 kr. pr. måned. Nævnte priser er eksempler og vejledende. Dagsprisen varierer lidt hos grossisterne.

Kontakt mig for at få flere oplysninger og for at få et uforpligtende tilbud på installation af varmepumpe. Jeg kan også give en god pris for service på varmepumpe. Jeg kommer meget gerne ud for at råde og vejlede om valg af mærke, model og placering.​

​Jeg står klar til at hjælpe

​Fortæl mig om dine ønsker og jeg vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Kontakt mig på e-mail lystrupvej@mail.dk eller ring til mig på
24 66 40 74 for at høre nærmere.

Kontakt mig for et
​godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Lystrupvej Varmepumper

Lystrupvej 29

3330 Gørløse

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 24 66 40 74

E-mail: lystrupvej@mail.dk

CVR: 27111068

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.