En skandinavisk varmepumper specielt tilpasset vores klima

Compact Fighter leverer en effektiv og behagelig varme, selvom den er kompakt og let at installere. Compact Fighter passer overalt og er perfekt til huset, garager, sommerhuse eller andre foretrukne steder. Compact Fighter er den lille sværvægter, der klarer alt. Og den er så kompakt, at den endda kan monteres over en dør.

Compact Fighter er en unik skandinavisk varmepumpe, der er udviklet, fremstillet og testet til vores forhold i norden. Den fortsætter med at arbejde, selv når det bliver meget koldt, faktisk helt ned til -35 ° C. 

Du behøver ikke at bekymre dig om, at den stopper med at producere varme. Compact Fighter sikrer, at indeklimaet forbliver varmt og behageligt, selv på de kolde vinteraftener. Så når du vælger en Compact Fighter, skal du sørge for, at den har betegnelsen SC, der står for ”Skandinavien” i modelbetegnelsen.

Luft til luftvarmepumpe til koldere klima

Compact Fighter er udstyret med Mitsubishi Electric funktionen Hyper Heating, hvilket gør det til en rigtig arbejdshest i Skandinavisk klima. Compact Fighter varmer simpelthen bedre end andre varmepumper, når temperaturen falder. 

Med ny intelligent afrimning holder Compact Fighter hjemmet varmt med færre afbrydelser. Du får simpelthen en bedre komfort med en jævnere temperatur på de kolde vinteraftener.​

Effektfuld pumpe I lille indpakning

​Compact fighter er en fleksibel, diskret og pålidelig luft til luft varmepumpe, der passer ind I de fleste rum. Med sin lave højde passer den også over døren og leverer effektivt varme eller kulde, når du sidder I sofaen, laver aftensmad eller sover. Compact fighter fungerer effektivt I alle sæsoner I vores nordiske klima.

Indbygget wifi

​Compact fighter kommer med indbygget wifi, som du let kan styre med vores app melcloud. Uanset om du er hjemme I sofaen eller er på farten, giver melcloud dig total frihed til at kontrollere din varmepumpe.

Cirkulationsfunktion

​Compact fighter tænder automatisk cirkulationsfunktionen, når temperaturen er nået. Derefter hjælper den med at sprede varmen fra andre varmekilder såsom brændeovn eller pejs. Med en forbedret ventilator spredes den eksisterende varme mere effektivt I større rum.

Har du brug for at vide mere om produktet, eller skal jeg udarbejde et godt tilbud til dig? ​Tøv ikke med at tage kontakt til mig.​

​Jeg står klar til at hjælpe

​Fortæl mig om dine ønsker og jeg vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Kontakt mig på e-mail lystrupvej@mail.dk eller ring til mig på
24 66 40 74 for at høre nærmere.

Kontakt mig for et
​godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Lystrupvej Varmepumper

Lystrupvej 29

3330 Gørløse

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 24 66 40 74

E-mail: lystrupvej@mail.dk

CVR: 27111068

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.