Diskret og energieffektiv luftvarmepumpe for gulvmontage

En luft til luft varmepumpe, der glider ubemærket ind i rummet

Luft til luft varmepumpen MFZ-KW er ekstremt nem at placere. Gulvmodellen er monteret i samme højde som ethvert andet element i boligen og blander sig diskret med det omgivende miljø. MFZ-KW kan også delvist indbygges i væggen, så du næsten ikke bemærker den.

MFZ-KW er en energieffektiv varmepumpe, der hjælper dig med at reducere dine energiomkostninger. Med Mitsubishi Electrics innovative Hyper Heating-teknologi bevarer du den gode indendørs komfort – om det er -2 eller -15 grader udendørs.

Bedste indeklima året rundt

Luft-varmepumper fra Mitsubishi Electric er udviklet specielt til det krævende nordiske forhold og er også den eneste på markedet, der er i stand til at tilvejebringe en god varme indendørs, selv når det er virkelig koldt udenfor.

Vores varmepumper er udstyret med en såkaldt Hyper Heating funktion, hvilket i praksis betyder, at den nominelle varmekapacitet kan holdes konstant selv ved en udetemperatur på ned til -15°C, og at de fortsætter med at give en god varme, selv ned til en udetemperatur på -25°C. Under de virkelig varme sommerdage kan MFZ KW automatisk skifte til nedkøling af dit hjem til den ønskede temperatur.

Den mest støjsvage i sin klasse

Mitsubishi Electric’s varmepumpe MFZ KW’s diskrete design er en af ​​dens væsentligste fordele. Gulvmodellen smelter, uanset placering, fint ind i det omgivende miljø, og opfattes aldrig som dominerende. MFZ KW kan med fordel bygges ind i væggen for en endnu mere diskret installation. Varmepumpens design indeholder også nogle funktionelle fordele: Ventilatorbladene er designet til yderligere at øge komforten gennem en mere effektiv spredning af varme og kulde. Udformningen af ventilatorbladet bidrager også til at støjniveauet holder sig på overraskkende lave niveau 19 dB (A). Det er den mest støjsvage i klassen.

Tjek dit indeklima

Den nye fjernbetjening til MFZ KW varmepumpen er pænt designet, og indeholder alle funktioner for at du skal kunne styre dit indeklima på bedste måde. Du kan for eksempel programmere din varmepumpe til automatisk drift efter et ugeskema. Spar energi og penge ved at fastsætte en lavere temperatur når du ikke er hjemme og lad din varmepumpe sørge for at det er varmt, når du kommer hjem.

Du kan også vælge at køre med ventilatoren alene eller i Silent Mode for de tidspunkter, hvor du ønsker det ekstra stille omkring dig.

Et sikkert valg

Mitsubishi Electrics klima produkter har et moderne design, høj kvalitet, lang levetid og overlegen driftsøkonomi og sænker dine energiomkostninger i mange år fremover.

En sikker investering

Hos Mitsubishi Electric sker al forskning og produktudvikling i egne laboratorier. Vigtige komponenter er fremstillet på egne fabrikker med omhyggelig kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten og en høj, ensartet ydelse på alle produkter. Mitsubishi Electric er repræsenteret med egne distributør i Danmark. Alt salg sker gennem forhandlere og installatører. Installation af produkterne udføres kun af certificerede installatører. Dette sikrer, at hele kæden fra fabrik til forbruger og gøre dit køb til et sikkert valg.

Energi, økonomi og miljøhensyn i den samme løsning Mitsubishi Electric’s varmepumpe MFZ KW har en meget høj kapacitet, når behovet er størst, og takket være en omhyggelig testet luftkompressor og andre vitale komponenter er varmepumpen optimeret til en effektiv drift. Vi er meget stolte af at MFZ KW derfor er A+ klassificeret under det nye fælles EU-direktiv Energimærkning ERP, hvilket i praksis betyder, at du kan reducere din el-regning og samtidig skåne miljøet.

​Jeg står klar til at hjælpe

​Fortæl mig om dine ønsker og jeg vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Kontakt mig på e-mail lystrupvej@mail.dk eller ring til mig på
24 66 40 74 for at høre nærmere.

Kontakt mig for et
​godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Lystrupvej Varmepumper

Lystrupvej 29

3330 Gørløse

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 24 66 40 74

E-mail: lystrupvej@mail.dk

CVR: 27111068

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.