Montering af varmepumpe – Få en ny varmepumpe

Opfattende udvalg af pumper i alle størrelser

​Overvejer du muligheden for montering af varmepumpe? Så lad mig hjælpe med råd og vejledning samt med installation af en ny varmepumpe. Hos Lystrupvej Varmepumper finder du et omfattende udvalg af luft til luft-varmepumper i alle størrelser, og der er også den rette pumpe til dig.

Jeg tilbyder service, levering, montering og salg af varmepumper. Du kan altid forvente professionel og personlig vejledning samt hurtig levering og et solidt kvalitetsarbejde. Jeg servicerer kunder i blandt andet Gørløse, Hillerød, Frederikssund og det øvrige Sjælland.

En ny varmepumpe fra en førende producent

​Jeg har sammensat et bredt udvalg af varmepumper, som jeg anbefaler til mine kunder. Der er tale om pumper fra førende producenter, hvilket sikrer kvalitet, driftssikkerhed og adgang til reservedele, hvis der opstår skader eller slitage på pumpen.

En luft til luft-varmepumpe kan bruges til både opvarmning og nedkøling af dit hus,  sommerhus, din lejlighed, dit værksted, dit udhus eller din garage. Den kan også anvendes som supplement til den nuværende varmekilde i dit hus, men den kan ikke opvarme brugsvand.

Der findes dog også særlige pumper, som er konstrueret til udelukkede at opvarme brugsvand. Jeg tilbyder professionel rådgivning i at vælge en ny varmepumpe, og udover montering af varmepumpe tilbyder jeg service på varmepumpe.

Få et tilbud på montering af varmepumpe

​Hvad koster en varmepumpe? Mine priser for montering af varmepumpe afhænger af producent, model og dimensionering med videre. Jeg har et samarbejde med Varmeo, der tilbyder en abonnementsordning, hvor du kan få en ny varmepumpe for cirka 450 kr. pr. måned.

Kontakt mig for at få mere information og et tilbud på levering og installation af varmepumpe. Jeg kan også give en god pris på varmepumpeservice. Jeg kigger gerne forbi for at komme med råd og vejledning i forhold til placering og valg af model.

​Jeg står klar til at hjælpe

​Fortæl mig om dine ønsker og jeg vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Jeg har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Kontakt mig på e-mail lystrupvej@mail.dk eller ring til mig på
24 66 40 74 for at høre nærmere.

Kontakt mig for et
​godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Lystrupvej Varmepumper

Lystrupvej 29

3330 Gørløse

Klik her for rutevejledning

Kontakt mig

Telefon: 24 66 40 74

E-mail: lystrupvej@mail.dk

CVR: 27111068

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.